Tue Länsi-Suomen piirin toimintaa

Kuva: Tero Hintsa

Auta paikallisesti 

Kun haluat tukea Punaisen Ristin toiminaa omalla alueellasi, ota yhteyttä paikkakuntasi paikallisosastoon tai Länsi-Suomen piiritoimistoon. Kerromme sinulle erilaisista ajankohtaisista kampanjoista ja yhteistyömahdollisuuksista. Yhteystiedot löydät täältä.

Liity Punaisen Ristin jäseneksi

Punaisen Ristin jäsenyys on vaivaton tapa tukea vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä ja ottaa kantaa inhimillisten arvojen ja tavoitteiden puolesta. Jäsenmaksu käytetään paikalliseen vapaaehtoistoimintaan ja vapaaehtoisten kouluttamiseen. Saat jäsenlehti Avun maailman neljä kertaa vuodessa. Lue lisätietoja jäsenyydestä.

Lahjoita ja tee ostoksia SPR-Kirppiksissä

SPR-Kirppiksillä myydään lahjoituksena saatua puhdasta ja ehjää tavaraa ja toimitetaan apua kotimaan paikalliseen avustustyöhön sekä kansainväliseen vaateapuun. SPR -Kirppiksien tuotto käytetään auttamis- ja vapaaehtoistoimintojen tukemiseen SPR:n Länsi-Suomen piirin alueella. Teemme yhteistyötä SPR:n paikallisten osastojen kanssa, alueidemme TE-palveluiden kanssa sekä kaupunkien, kuntien ja kuntayhtymien kanssa. Paikkakuntasi kirppiksen ja tarkempaa tietoa SPR-Kirppiksistä löydät täältä.

Liitä yrityksesi yritysjäseneksemme

Liittymällä yritysjäseneksi osallistutte Suomen Punaisen Ristin kotimaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun, joka on voimassa kalenterivuoden. 

Uudet yritysjäsenet saavat jäsendiplomin ja yrityksenne nimi julkaistaan kannatusjäsenlistallamme linkitettynä omalle kotisivullenne.

Länsi-Suomen piirin Tässä ja Nyt -Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdestä varataan tilaa myös yritysjäsenten esittelyihin.

Yritysjäsenet saavat alennusta Punaisen Ristin ensiaputuotteista ja joulukorteista. Yrityskannatusjäsenille lähetetään myös Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa. Punaisen Ristin yritysjäsenenä saatte Avun maailma -jäsenlehtemme ilmoitustilasta vähintään 25 % alennuksen (levikki n. 90 000 kpl).

Liitä yrityksesi/yhteisösi kannatusjäseneksi ottamalla yhteyttä sähköpostitse tästä.

Luovuta verta

Suurin osa meistä voisi luovuttaa verta! Katso, voisitko sinä. Verenluovutus on helppo ja ilmainen tapa auttaa potilaita. Se vie vain tunnin verran aikaasi. Lähimmän paikan luovuttaa verta löydät täältä.

Tee lahjoitus Punaisen Ristin katastrofirahastoon

Lahjoita Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Apusi ulottuu lähelle ja kauas.

Luonnonkatastrofien ja konfliktien vuoksi kärsivät saavat hätäapua sekä tukea jälleenrakentamiseen. Kotimaassa tukea kaipaavat saavat apua esimerkiksi ystävätoiminnan ja Nuorten turvatalojen kautta.

Autat heikoimmilla olevia hädän hetkellä ja tuet vapaaehtoisten tekemää auttamistyötä.

Osta Suomen Punaisen Ristin tuotteita

Punaisella Ristillä on myynnissä myös erilaisia tuotteita kuten ensiapuvälineitä, turvatuotteita, joulukortteja, adresseja ja esimerkiksi lahjoiksi sopivia järjestötuotteita. Ostamalla tuotteita tuet toimintaamme ja voit antaa lahjan, josta on pitkään iloa myös saajalleen. Tee ostoksia verkkokaupassamme.