Kaksi punaista ilmapalloa, joissa lukee esim. vapaaehtoisuus ja inhimillisyys.

Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piiri

Kuva: Laura Kotila, Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Risti auttaa onnettomuuksien ja kriisien sattuessa Suomessa ja maailmalla. Kannustamme ihmisiä pitämään huolta toisistaan ja turvallisuudestaan sekä asettumaan heikomman puolelle.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Punaisen Ristin vapaaehtoistoimintaan Kaakkois-Suomessa tai osallistumaan auttamiseen jäsenenä! Piirimme toimii Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa 39 paikallisosaston voimin. 

Vapaaehtoistoimintamme

Suomen Punainen Risti on valmiusjärjestö. Varaudumme auttamaan hädässä olevia ihmisiä ja avustamaan viranomaisia häiriö- ja onnettomuustilanteissa sekä poikkeusoloissa.

Lue lisää täältä

Punaisen Ristin ensiapuryhmät kokoontuvat säännöllisesti opettelemaan ja harjoittelemaan ensiaputaitoja. Harjoittelu ensiapuryhmissä on maksutonta. Ensiapupäivystäjät huolehtivat ensiavusta myös vuosittain kymmenissä tapahtumissa.

Lue lisää täältä

Punainen Risti välittää ystäviä sinne, missä ystävää tarvitaan. Ystävätoiminnan koulutetut, vapaaehtoiset ystävät tuovat iloa yksinäiseen arkeen.

Lue lisää täältä

Punaisen Ristin maahanmuuttotyö pyrkii edistämään suvaitsevaisuutta ja maahanmuuttajien kotoutumista. Vapaaehtoisuus ei vaadi erityistaitoja, vaan perehdytämme uudet kiinnostuneet tehtäviinsä.

Lue lisää täältä

Punainen Risti tarjoaa nuorten toimintaryhmiä, ikimuistoisia leirejä, monipuolisia koulutuksia, vapaaehtoistehtäviä ja kouluvierailuja eri teemoin. 

Lue lisää täältä

Piirimme osastot järjestävät ruoka-aputoimintaa useilla paikkakunnilla. Ruoka-avun piiriin kuuluvat myös erilaiset ruoka-aputempaukset ja lahjoituskampanjat, kuten jouluruokakassi ikäihmisille.

Lue lisää täältä

Punaisen Risti edistää ihmisten terveyttä tarjoamalla tukea ja tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Lue lisää täältä

Uutiskirjeet & Tässä ja Nyt -järjestötiedotteet
Uutiskirjeet & Tässä ja Nyt -järjestötiedotteet
Osastojen tuki
Osastojen tuki
Hallinto ja päätöksenteko Kaakkois-Suomen piirissä
Hallinto ja päätöksenteko Kaakkois-Suomen piirissä